У кращих традиціях Тулуба: список президентської партії на Черкащині очолив голова ОДА

23 Вересня 2015 19:11

1423975458_0ec20d4efc64a419f944f83a029196d9Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко став “першим номером” у списку кандидатів від “Блоку Петра Порошенка” до Черкаської обласної ради.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні на конференції БПП.

Нагадаємо, що на виборах у 2010 році тодішній голова ОДА одіозний Сергій Тулуб очолив список до облради від “Партії регіонів”. Тоді область “ламали через коліно”, використовуючи шалений адмінресурс та інші неконкурентні методи боротьби, забезпечуючи партії Януковича перемогу.

Як інформує видання ВІККА, за рішення про Ткаченка проголосував 21 член конференції. Троє утрималась. Один проголосував проти. Серед тих, хто утрималися був керівник секретаріату обласної організації Сергій Рубан, а також депутат Черкаської міськради Марина Волошенко. Веде засідання голова обласної організції БПП Василь Фурман.

Після голосування він запитав, чому партійці не цікавляться причиною того, що не він очолив список до облради.

“Першим номером буде та людина, за яку проголують однопартійці. Мені приємно, що ви підтримали цю людину”, – сказав Фурман, маючи на увазі Ткаченка.

Опісля Фурман заявив, що команда порошенківців, що йде на вибори – є дуже сильною, тому має перемогти. Зараз триває представлення всіх кандидатів в облраду.

Цікаво, що сам Фурман, який попередньо мав очолити список, відмовився піти на жодному з округів.