Кузьмінська продовжує виконувати обов’язки голови правління ПАТ “Черкасиобленерго” на законних підставах, – прес-служба

19 Вересня 2016 12:42

1410178967_vat-cherkasioblenergo-111-300x141Світлана Кузьмінська продовжує виконувати обов’язки голови правління ПАТ “Черкасиобленерго” на законних підставах, повідомляють на офіційному сайті підприємства.

Нагадаємо, десять днів на “Обленерго” стався конфлікт – як поінформували в прес-службі Фонду держмайна, старе керівництво, забарикадувавши підприємство, не допускає на територію “Черкасиобленерго” тимчасово виконуючого обов’язки гендиректора компанії Михайла Петровського, що його призначила наглядова рада ПАТ. Поліція затримала півсотні молодих людей, які “штурмували” офіс “Обленерго” по вул.Гоголя в Черкасах.

Офіційної точки зору “Обленерго” з приводу подій тоді у ЗМІ не надходило.

Сьогодні прес-служба ПАТ розповсюдила інформацію,  дії щодо внесення відомостей про Петровського М.К., як особи, що начебто має право виконувати обов’язки голови правління ПАТ “Черкасиобленерго” до реєстру юридичних осіб визнано незаконними, та скасовано.

“Відновлено інформацію про те, що особа, яка має право виконувати обов’язки голови правління ПАТ “Черкасиобленерго” та призначена легітимним рішення є Кузьмінська С.О, яка внаслідок незаконного втручання була змінена ЄДР з метою захвату ПАТ “Черкасиобленерго”, – зазначають в “Черкасиобленерго”. – Отже,  відновлено справедливість та поставлено крапку щодо законності керівництва ПАТ “Черкасиобленерго”. Тепер черга за правоохоронними органами та за чесними і прозорими ЗМІ”.