Учасників слухань по Соснівці обшукуватимуть

18 Лютого 2017 17:22

Завтра, 19 лютого, о 14 годині в Будинку культури ім.Кулика в Черкасах відбудуться громадські слухання з приводу гучного питання – про громадську і житлову забудову та визначення паркових зон в межах мікрорайону “Соснівський”. Міська влада оголошує про посилені заходи безпеки.

“З метою забезпечення підвищеного рівня безпеки всіх присутніх у будівлі міського Будинку культури ім. Івана Кулика та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення загальноміських громадських слухань правоохоронними органами міста буде здійснено перевірку всіх присутніх на предмет наявності будь-якої зброї та інших підозрілих речей”, – йдеться в повідомленні міської ради.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2016 року з’явилася інформація про внесення змін до детального плану території між вулицями Дахнівська, Соснівська та автодороги Н-16. Йдеться про земельну ділянку по вул.Менделеєва, 4 (територія так званої “Андреєвської дачі”). Тут на території майже 94 тис. м² планують будувати житловий комплекс з трьох багатоповерхівок (на 12, 16 і 21 поверх), таунхаузів, житлових будинків клубного типу та громадських закладів.