Підозру винуватцю страшної ДТП у Черкасах оголосять сьогодні (відео)

25 Липня 2018 12:33

Прокуратура проситиме для потенційного винуватця ДТП у Черкасах обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це у коментарі Громадському радіо повідомила прес-секретарка прокуратури Черкаської області Світлана Андрійченко.

“Потенційний винуватець ДТП затриманий у порядку 208 статті КПКУ. Зараз збираються докази, і до кінця дня, напевно йому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину ч.3 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, — розповіла речниця.

Тим часом,  інформаційно-аналітичне видання “Кропива” опублікувало відео з трагічною ДТП 24 липня на перехресті вулиць Чорновола і Чайковського. Видно, як автівка “БМВ” в’їхала у “Фіат”, який від удару відкинуло на жінку з дитиною, що в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу, які загинули.

Нагадаємо, 24 липня увечері поліція повідомила, що затриманий водії “БМВ”, який обгрунтовано підозрюється у вчиненні ДТП. Це харків’янин Микола Захарченко, 1980 року народження. Він перебуває в розшуку за зникнення з місця ДТП в Києві.

Як повідомляють у поліції, за фактом ДТП із загиблими відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.