Супрун розповіла, що відомо про масове отруєння школярів у травні (відео)

5 Жовтня 2018 17:32

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, яка відвідала сьогодні Черкаси з робочим візитом, прокоментувала масове отруєння дітей та дорослих у черкаській школі №8, яке сталося 8 травня цього року.

ck.dsns.gov.ua

“До сьогоднішнього дня всі лабораторні аналізи не показують нічого, щоб підтверджувало отруєння. Ми не могли знайти причин отруєння ні в крові, ні в повітрі, ні в ґрунті, щоб стверджувати, що воно було, — сказала Уляна Супрун, інформує видання “Вичерпно”.

Нагадаємо, вранці, 8 травня, у ЗОШ № 8 під час лінійки близько тридцятьом дітям стало зле, вони масово почали втрачати свідомість. Всього до лікарні зі школи потрапило близько 50 школярів та декілька вчителів із ознаками отруєння.

Отруєння школярів черкаської школи № 8 не було

Отруєння школярів черкаської школи № 8 не було – повідомила сьогодні виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, перебуваючи з робочим візитом у Черкасах. Результати аналізів не виявили отруйних речовин в крові дітей, дослідження грунту, води та повітря теж чисті. Нагадаємо, 8 травня у 8 школі міста Черкаси під час проведення шкільної лінійки учням з другого по сьомий клас стало зле. Діти скаржилися на нудоту та запаморочення. Тоді до обласної дитячої лікарні госпіталізували 53 дітей.

Posted by Телеканал Рось on Friday, 5 October 2018

відео телеканал “Рось”