На карантині: в Черкасах не працюватимуть кінотеатри, скасовано концерти і гру “Черкаських Мавп”

12 Березня 2020 13:24

Із 12 березня до 3 квітня в Черкасах – карантин і пов’язані з ним обмеження масових заходів. Крім того, не працюватимуть навчальні заклади (і вищої освіти включно), дитсадки та заклади позашкільної освіти.

У місті обмежать роботу розважальних та спортивних залів різних форм власності, кінотеатри, дитячі розважальні зали. Невиконання цього рішення передбачає повну кримінальну відповідальність керівників та власників закладів, інформує 18000.

До 3 квітня скасовано концерти в Черкаській обласній філармонії, повідомляє дирекція закладу. Повернення вартості квитків проводиться в день проведення запланованого заходу у касі філармонії. Вартість квитків, придбаних через Інтернет-сайт, повертається згідно з правилами квиткового оператора (телефон гарячої лінії зазначений на Вашому квитку).

Скасували на невизначений термін і концерти, заплановані з 12 березня до 3 квітня в ПК “Дружба народів”. Точні дати будуть узгоджені згодом. Про це vikka.ua повідомили організатори. Протягом найближчих трьох тижнів у Черкасах мали відбутись більше 10 концертів. Серед них – виступ Ніно Катамадзе, Альоші, “Бампер і Сус”, “Ненсі”, гурту “Антитіла”, Ліги сміху, Романа Скорпіона.

Поєдинок між БК “Черкаські Мавпи” та БК “Прометей”, запланований на 13 березня, перенесли через карантин на невизначений термін. Як повідомляють на сайті “Мавп”, кошти за придбані онлайн-квитки на цей матч будуть повернуті протягом 3-5 діб автоматично на картки, з яких була здійснена оплата. Також відмінено матчі Вищої ліги цього тижня, між “Черкаськими Мавпими-2” та “ДіДіБао”, які мали відбутися 12-го та 13-го березня.