У мера-“слуги” Сміли заступники – від партії Порошенка і ОПЗЖ

8 Грудня 2020 23:37

mandry.ck.ua

На сесії Смілянської міської ради міський голова сформував команду заступників. Нагадаємо, мером тут обрано Сергія Ананка від партії “Слуга народу”.

За інформацією видання Сміла.UA, депутати майже одностайно проголосували за таких осіб: першим заступником міського голови став Олександр Лисенко (перед цим – директор Терцентру); заступником міського голови став новообраний депутат Богдан Дубовський (перед цим – директор відділення Ощадбанку); заступницею з гуманітарних питань стала депутатка Тетяна Карло (перед цим – директор школи №3). Керуючою справами стала Оксана Яценко, перед цією посадою вона була начальником смілянського відділення Фонду соціального страхування.

Попередні заступники міського голови Павло Іщенко, Павло Кондратенко та керуюча справами Людмила Осейко – звільнені рішенням депутатів.

Як пише “Прочерк”, Олександр Лисенко і Тетяна Карло – представники партії “Європейська солідарність”, а Богдан Дубовський – представник ОПЗЖ. Проте раніше та ж сама Карло Тетяна Анатоліївна, яка нині депутат від “ЄС”, була обрана до Смілянської міської ради від Партії регіонів у 2010-2015роках. Під час роботи в Смілянській райдержадміністрації в часи Януковича членом Партії регіонів був і Олександр Лисенко, про що він сам розповів під час депутатських слухань напередодні сесії міськради.