24/7: в Каневі авральними темпами триває ремонт Будинку культури

8 Липня 2021 12:00

У Каневі триває ремонт Будинку культури. Доведення до ладу довгобуду, який планується пететворити на Шевченківський культурний центр, іде швидкісними темпами.

«Ремонтники вже завершили з покрівлею – це був надскладний етап робіт, перегородками між поверхами та вентиляційною системою. Паралельно тривають оздоблювальні роботи та монтаж сценічного обладнання. І навіть зовні ця будівля вже не має депресивного вигляду», –  цитує голову Черкаської ОДА Олександра Скічка сайт ОДА.

Проект реалізується в рамках підготовки до відзначення 30-ої річниці незалежності України. Сьогодні в області роблять усе, щоб завершити його в найкоротші терміни, наголосив очільник області.

Нагадаємо, зведення цього будинку культури розпочалося в 1984-у році. У 90-х роках за браком коштів будівництво було призупинено. Відновилися роботи з 2004-го. Тоді вдалося зробити покрівлю, встановити вікна, двері, провести опалення. Востаннє роботи просувалися в 2013 році. Підрядники утеплили та оздобили фасад, фойє та сходи всередині приміщення, облаштували зовнішні та внутрішні мережі, оздобили зал на 700 місць.