Письменник Василь Шкляр та бандуристка Марна Круть , – хто з відомих українців буде на День Незалежності в Черкасах

3 Серпня 2021 18:00

На святкування Дня Незалежності 24 серпня до Черкас завітає багато зіркових гостей. Як повідомляють у Департаменті освіти та гуманітарної політики міської ради, на Книжковому фестивалі можна буде зустріти Василя Шкляра, поспілкуватись та отримати автограф на улюблених бестселерах. А на «ГайдаFest» із своїм вокально-інструментальним шоу завітає Марина Круть – єдина в світі соул-бандуристка та співачка, учасниця телешоу «Голос країни» та Х-Фактор, фіналістка нацвідбору на Євробачення-2020. Пронизлива лірика, чуттєвий чарівний голос та винахідливі аранжування на 65-ти струнах українського народного інструменту – ось чим буде заворожувати серця черкасців KRUTЬ.

Нагадаємо, до Дня Незалежності в Черкасах мають намір провести 30 фестивалів у один день: від рок-фестивалю до симпозіуму художників, від свята для малечі до бізнесового форуму.

Зокрема, 24 серпня на пляжі «Рів’єра» буде відбуватись відомий і улюблений для багатьох поціновувачів гуркотливих моторів мотофестиваль «Дорога на Січ». На пляжі «Казбетський» на всіх любителів спорту у поєднанні з національними традиціями чекатимуть аж три фестивалі: «Спорт-фест», «Піддубний Фест» та «Холодний Яр». Трішки далі, біля яхт-клубу, усі шанувальники спортивного екстриму зможуть отримати свій заряд адреналіну, адже саме там відбуватиметься фестиваль «Черкаські вертикалі». На пляжі «Митницький» – уже вподобаний містянами та навіть жителями цілої України «SUP фест» та культові «Козацькі вітрила». На пляжі «Живчик» розгорнуться два молодіжні фестивалі – «ГайдаFest» та «Маніфест вулиці», присвячені популяризації української сучасної музики та розвитку спорту та вуличної культури.