Із облдержадміністрації – на дитячі гірки: стало відомо, куди перейде Скічко

31 Січня 2022 23:00

Голова Черкаської ОДА йже з посади на державній службі у родинний розважальний бізнес. Про це із посиланням на джерела в Офісі президента повідомив політолог Олексій Голобуцький, пише видання “Парламент.UA”.

Відкриття сезону-2021 на “Куба Кемп”. Олександр Скічко із дружиною Єлизаветою Юрушевою. Фото viva.ua

За інформацією мого джерела в ОП, розмова з президентом на цю тему в нього вже відбулася, і відставка, ініційована самим Скічком, очікується найближчим часом, — зауважив Голобуцький.

За інформацією джерел, Скічко має намір поміняти посаду у державному апараті на сімейний бізнес.

“З березня він стане керуючим партнером розважального центру Cuba Camp, який знаходиться на Трухановому острові і належить його тестю, мільйонеру Леоніду Юрушеву. Якщо хтось забув, Юрушев – це той самий, хто володіє київськими Intercontinental та Fairmont Grand Hotel”, — пояснив Голобуцький.

Політолог додав, що в літньому сезоні 2022 року у сімейства Юрушева-Скічка “наполеонівські плани” щодо розвитку Cuba Camp.

“Мають намір відкрити дитячі гірки, зону барбекю та багато інших атракцій, на яких можна добре заробити. Мабуть, бути чиновником виявилося не так цікаво і, головне, не так прибутково, як партнером у теплому домашньому бізнесі, — резюмував він.

Нагадаємо, 29 січня 2021 року народного депутата від фракції “Слуга народу” шоумена Олександра Скічка призначили на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Днями стало відомо про його наміри покинути посаду очільника Черкащини.