Голова Черкаської ОДА розповів про ремонт доріг і мосту через Дніпро

11 Листопада 2016 14:20
eveningkiev.com

eveningkiev.com

Ремонтна кампанія автошляхів триває на Черкащині. Про її хід відзвітував голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Він зауважив, що особисто інспектує перебіг ремонтів по області. І хоча дорожники вже ліквідували ямковість на понад 330 тис. кв. м покриття (втричі більше, ніж торік) цей результат обласного керманича не вдовольняє.

Також Ткаченко сказав про:

  • гучний ремонт автодороги Черкаси – Сміла

“Серед іншого, ремонтники й далі працюють на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Ідеться про правий проїзд від Черкас до Сміли. Тут заплановано відремонтувати 7,8 км покриття, – розповів голова ОДА. – Цей ремонт став можливим завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів. Тобто ми консолідували зусилля на різних рівнях. Одним із активних лобістів спрямування додаткових коштів на дороги області є наш нардеп Сергій Рудик. Найголовніша вимога, яку ми ставимо перед виконавцями, – якість ремонту. Конкретно про цю ділянку: нещодавно фахівці брали тут зразки асфальтобетону на дослідження. Вони відповідають вимогам ДСТУ”.

  • заплановані ремонти доріг у наступному році:

“Окрім того, ми вже готуємося до ремонтної кампанії-2017. Розпочаті проектні роботи щодо низки об’єктів. Йдеться про ділянки доріг у напрямку Черкаси – Золотоноша, Сміла – Умань, Сміла – Городище та ін.”, – зазначив губернатор.

  • реконструкцію дамби через Дніпро

“Також нині фахівці працюють над проектом реконструкції нашої дамби. Як і пообіцяв Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, перебуваючи на Черкащині, ми отримали необхідні кошти на проектування ремонту мосту через Дніпро. Проектуємо також освітлення низки автодоріг. Це все, аби якомога раніше звертатися по фінансування робіт до “Укравтодору”, – додав керівник області.

За матеріалами Черкаської ОДА