Зеленський “гастролює” регіонами через страх програти місцеві вибори

30 Серпня 2020 21:08

Через страх програти місцеві вибори президент Володимир Зеленський поїхав агітувати по регіонах –  головна “зрада тижня”, що минув. Про це говорить у своєму традиційному підсумку політик Микола Томенко. Глава держави в такий спосіб активно використуває адміністративний ресурс і тотально порушує виборче законодавство.

Зеленський під час візиту на Черкащину 28 серпня взяв участь у представленні Стратегії розвитку Черкащини на 2021-2027 роки. За його спиною – кандидати в міські голови від “Слуги народу”. фото ck-oda.gov.ua

“Нагадаю, що, згідно чинного законодавства президент України не має права брати участь у виборчій кампанії та агітувати за ту чи іншу партію. Він за визначенням є гарантом Конституції і позапартійною людиною з моменту, як прийняв присягу, – сказав Микола Томенко. – Президент мандрує країною і виступає VIP-спікером команди Зеленського. Ситуація, яку ми бачимо, симптоматична й кричуща та говорить про тотальну зраду всіх обіцянок, що новий президент буде іншим за попередніх”.

На думку Миколи Томенка, оце VIP-спікерство демонструє боязнь програти виборчу кампанію:

“У команди “Слуги народу” залишився єдиний ресурс, “золото партії” – сам президент. Тому його максимально використовують під час цих поїздок – він обіцяє кожній області “золоті” гори, забуваючи про те, що він – президент і вже мав би звітувати про зроблене”.

Детальніше – у відео:

Нагадаємо, що Володимир Зеленський відвідав Черкащину 28 серпня – він побував на заводі майбутнього кандидата від провладної сили “Слуга народу” до Черкаської міської ради та взяв участь у представленні команди СН на місцевих виборах 25 жовтня на Черкащині.