Хто стане шефом нових патрульних у Черкасах?

21 Вересня 2015 13:45
DSC00202_новый размер

фото Сергія Черкасова

Шефом нової патрульної поліції в Черкасах стане поліцейський, який добре зарекомендував себе у роботі в інших містах. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, відкриваючи сьогодні нову поліцію в Черкасах.

“Буде наступна філософія призначення шефа патрульної поліції для Черкас – хтось із поліцейських, які отримали досвід у Києві, Одесі, Львові, Харкові і відповідним чином себе проявив, прийдуть у черкаську поліцію, швидше всього, на посаду шефа патрульної поліції і зможуть розгорнути тут процес. Після цього буде включений процес ротації і ліфтів, коли будуть підніматися хлопці, які себе проявили. Наприклад, одеською поліцією керує одесит, який працював до цього у київській патрульній поліції. Можливо, в київській поліції є черкащани, які зможуть, може – ні. Прийматимемо рішення дуже гнучко”, – сказав Аваков.

За прогнозом Авакова, в Черкасах слід очікувати конкурс порядка 20 осіб на місце в новій патрульній поліції. Нагадаємо, що за перші дві години роботи конкурсної комісії було подано 400 заяв.